La 4a edició de L'Hora del Pati convertirà Breda en la capital de la música feta a casa nostra

El cartell proposa un dels primers concerts de l'Agrupació Cicloturista d'en Miqui Puig, a més de la Joana Serrat i en Pere Jou de Quart Primera | El festival promou un creuament entre Esperit! i el Taller de Músics de Breda

Redacció
09 de maig del 2014
Mau Boada, ànima d'Esperit!
Mau Boada, ànima d'Esperit! | Esperit!
Mau Boada, ànima d`Esperit! Foto: Esperit!

L'Hora del Pati de Breda arriba a la seva quarta edició. La cita serà el cap de setmana del 16 i el 17 de maig. Seguint la fórmula habitual, hi haurà concerts en dues localitzacions diferents: el bar La Bassa i el Centre Cultural Els Forns. El primer serà l'escenari que acollirà les actuacions de Pere Jou i d'Esperit! amb el Taller de Músics de Breda. Ambdós seran gratuïts. La consulta de tots els horaris i les localitzacions, així com la compra d'entrades, pot fer-se al web www.horadelpati.com
 
Divendres 16, a quarts d'onze, Pere Jou segueix portant de gira les cançons del segon disc de Quart Primera, "Pel·lícules".
 
Dissabte 17, al vespre i també a La Bassa, Mau Boada i el Taller de Músics de Breda oferiran un espectacle únic, interactuant en els seus respectius repertoris. Si ja de per sí la posada en escena d'Esperit és impactant, en aquesta ocasió comptarà en algunes de les seves cançons amb set músics col·laborant-hi. Per la seva banda, la JazzBand del Taller de Músics de Breda oferirà un peculiar repertori de clàssics i standards on Mau Boada també ficarà cullerada. Un moment únic que només es podrà viure dins de L'Hora del Pati.
 
Ja a la nit, el Centre Cultural Els Forns acollirà els dos concerts de pagament dins del festival. Es tracta d'un espai deliciós, uns antics forns de ceràmica rehabilitats, que posen en relleu d'una banda la tradició terrissaire de Breda i també la voluntat de mimar la posada en escena musical. Joana Serrat presentarà les cançons del seu darrer disc, l'aclamat "Dear Great Canyon", amb una proposta acústica basada en dues guitarres.
 
I com a colofó, Miqui Puig. Un nom i un cognom que són sinònim de la història de la música feta a casa nostra els darrers 25 anys. Sempre és motiu d'alegria que enceti un projecte nou, i fa una il·lusió especial que un dels primers concerts de l'Agrupació Cicloturista Puig sigui en el marc de L'Hora del Pati de Breda.