Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor constitueixen la Taula pel Dret a Decidir

els moviments socials d'aquests dos municipis fan un impuls més d'aquest delnou camí que ha iniciat Catalunya

Redacció
06 de maig del 2014
En primer pla l'alcaldessa de Sant Antoni i l'alcalde de Sant Pere de Vilamajor. Foto: Aj Sant Aantoni de Vilamajor

El porxo de Can Sauleda de Sant Antoni de Vilamajor ha estat el lloc escollit per constituir la Taula pel Dret a Decidir de Vilamajor, formada per entitats polítiques, socials, culturals i esportives de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor. D'aquesta manera, els moviments socials d'aquests dos municipis fan un impuls més d'aquest nou camí "que ha començat Catalunya que ha de dur tots els nostres conciutadans a assolir la plena sobirania com a poble per tal de millorar radicalment les nostres condicions de vida i la dels nostres fills", diuen en la proclama.

En aquest sentit, tenen clar que el 9 de novembre "serem cridats a expressar la nostra voluntat democràtica per saber si volem esdevenir un poble lliure i sobirà. Ara es el poble qui empeny al nostre President i a les nostres Institucions a convocar el referèndum, forma de fer efectiu el que el poder tan sols pot emanar del poble".

L'acte de constitució celebrat diumenge passat el va presentar Pau Jané, just abans de començar  una actuació del grup de gospel de l'escola MicroSons i la lectura del manifest a càrrec d'Alfred Lucchetti. L'escriptora Teresa Sagrera va ser la responsable de cridar les entitats signants i també van intervenir l'alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor, Maria Lluïsa Berdala i l'alcalde, Joan Artalejo. La cloenda va ser a càrrec de la coral lo Rossinyol i el cant d'Els Segadors.