Jaume Ribosa guanya la segona edició de la Ultrabike by Twonav

ha recorreguit els 225 quilòmetres pel Montseny, Collsacabra i les Guilleries amb començament i final a Sant Celoni amb 13 hores i 43 minuts

Redacció
05 de maig del 2014
  Jaume Ribosa guanyador de la Ultrabike by Twonav 2014 Foto: Jordi Purtí

El cabrerenc Jaume Ribosa ha estat el guanyador absolut de la Ultrabike celebrada durant aquest cap de setmana pel Montseny, Collsacabra i les Guilleries amb inici i final a Sant Celoni després de circular per territori baixmontsenyenc de les comarques del Vallès Oriental i la Selva i també per paratges d'Osona, com és el cas de Sant Celoni, Montseny, Collformic, Viladrau, Sant Sadurní d'Osomort, Vilanova de Sau, Presa de Sau, Rupit, Tavertet, Ossor, Sant Hilari Sacalm, Arbúcies i Santa Fe del Montseny. Ribosa va completar els més de 225 quilòmetres del recorregut en 13 hores i 43 minuts. Darrera seu van entrar Dani Llorens i Jordi Prieto.

la prova va sortir de Sant Celoni dissabte a les cinc de la matinada i els participants tenien vint-i-quatre hores per completar el recorregut. De fet, el darrer en arribar a la línia de meta, el mataroní Xavier Maymí va passar la línia de meta a un quart i cinc minuts de dues de la matinada d'ahir diumenge, després de 21 hores i 20 minuts sobre la bicicleta.

En aquesta segona edició, els participants també tenien l'opció de fer un circuit de 120 quilòmetres a recòrrer en un temps màxim de 15 hores. El millor temps va ser el del premianenc Eduard Barcelona, que tornava a Sant Celoni gairebé 7 hores després de la sortida. Seguit per Joan Pons i el tercer en fer pòdium va ser Francesc Pascual. A més, els tres equips en aconseguir arribar en temps rècord a Sant Celoni van ser, d’una banda, el format per Jordi Sánchez i Pere Parés, en segona posició Roberto Bernal i Baldomero Gavilán i la tercera posició per David Merino i Carlos Aroca. El pòdium femení el van formar les dues úniques dones participants Sílvia Vinardell i Montse Mollet, per aquest ordre.

Més d'un seixantena de participants, de la vuitanteta d'inscrits, van acabar la prova de la Ultrabike by Twonav i, en aquest sentit l'organitzador Besttrail considera que ha estat un èxit i ha tingut una bona acollida, motiu pel qual ha manifestat que la seva voluntat és tirar endavant una tercera edició d'aquesta prova.

Pòdium Ultrabike by Twonav Foto: Jordi Purtí

pòdium femení Foto: Besttrail

pòdium circuit aventura Foto: Besttrail

equips aventura Foto: Besttrail