Vint-i-nou entitats de Vallgorguina pel Dret a Decidir

El dia 2 de maig han constituït la Taula d'Entitats en un acte celebrat a la sala de plens de l'ajuntament

Redacció
04 de maig del 2014
Foto de família dels signants de la Taula d'Entitats pel Dret a Decidir de Vallgorguina. Foto: XBM

Un total de vint-i-nou entitats de caire social, cultural, polític i esportiu han signat el dia 2 de maug a Vallgorguina la Taula d'Entitats pel dret a Decidir, en un acte celebrat a la sala de plens de l'ajuntament del municipi i amb la presència de Jaume Marfany, vicepresident de l'Assemblea Nacional catalana (ANC).

En el decurs de l'acte amb parlaments de diversos representants de les entitats impulsores i signants també es va llegir un manifest a través del qual, entre d'altres consideracions, expressen que Catalunya, com a nació, té dret a decidir lliurement el seu destí. També destaquen "que el Dret a Decidir és un exercici plenament democràtic, que s’obre a tota la ciutadania i que respecta les diferents resolucions aprovades en aquest sentit pel Parlament de Catalunya. Un dret que només pot exercir-se des del respecte als principis de radicalitat democràtica, participació i transparència".

Així mateix, es comprometen que les accions que es duguin a terme en aquest camí cap a l’exercici del Dret a Decidir es basin en el civisme, el diàleg, el respecte al pluralisme democràtic, ideològic, religiós i el rebuig a qualsevol tipus de discriminació contrària a la llibertat. L'alcalde de Vallgorguina, Joan Mora va ser l'encarregat de cloure l'acte sobiranista.

Assintents a l'acte de constitució de la Taula d'Entitats de Vallgorguina. Foto: XBM
Arxivat a