S'engega una campanya a Verkami per finançar Món Montseny

El documental produït per Ananta Coop, retrata els paisatges interiors del món rural i intercultural del Montseny i encara es troba en fase de rodatge

Redacció
29 d'abril del 2014
En marxa una campanya de finançament del documental Món Montseny Foto: Món Montseny

Ananta Coop, la productora del documental Món Montseny acaba de posar en marxa la campanya de crowdfunding per finançar-lo a través de Verkami. Fins el proper dia 6 de juny s'han de poder recaptar 4.500 euros per poder fer realitat aquest projecte que retrata els paisatges interiors del món rural i intercultural del Montseny, des de la perspectiva íntima de gent que, atreta per la crida de la Terra, viu i desenvolupa les seves activitats professionals al Parc Natural.

El documental tindrà una durada de 90 minuts i consta d'una sèrie d'entrevistes realitzades a espais naturals del parc. És on viuen els protagonistes de Món Montseny , que formen part de la important comunitat de professionals lliures (ceramistes, artistes, gent de circ, músics, terapeutes...) de la zona. Gent senzilla, atreta per la inspiració que transmet el paratge.

Aquests protagonistes, en un punt de la seva vida van descobrir que viure prop de la natura els connectava més amb la seva essència i els ajudava a viure la seva vida des del cor, seguint les seves passions i els seus somnis, i obviant patrons o estructures socials predeterminades.

La data final de rodatge serà aproximadament el 15 de juliol. A partir d'aquesta data, entrarà el període de postproducció, que serà d'un mes i mig, i es presentarà el 15 de setembre amb una preestrena a Barcelona. El tràiler de Món Montseny es va estrenar el passat 18 d'abril al local de l'associació Pla de la Calma a Sant Esteve de Palautordera i el 22 d'abril a la nau Ivanow de Barcelona.