Hostalric tanca la 18a Fira Medieval amb els carrers plens de visitants

La cloenda s'ha fet amb el sopar medieval amb més de 800 comensals al pavelló poliesportiu que han consumit tres porcs d'Hostalric i una vedella i mitja de Girona

Redacció
21 d'abril del 2014
La Gastronomia, un aspecte important de la Fira Medieval d'Hostalric. Foto: Jordi Purtí

A Hostalric parlar de Setmana Santa és dir Fira Medieval i enguany ha celebrat ja la 18a edició. Durant tres dies el poble ha mostrat la seva història medieval i ho ha fet en escenaris tan diversos com el castell, el cos de guàrdia, el fossat, la fortalesa, la cova de Relliguer, el portal de Barcelona, la via Romana, la torre del Convent, la torre dels Frares, la torre d’Ararà, el claustre de l’Ajuntament o la plaça dels Bous. No han faltat les lluites de cavallers, les cercaviles medievals, els arquers, els trobadors, la gastronomia medieval, les parades de productes medievals o els jocs i tallers infantils i sobretot els carrers plens de visitants cada dia de fira.

La cloenda es va fer anit amb el sopar medieval que va aplegar més de 800 comensals al pavelló poliesportiu. Per a l’ocasió, es van coure tres porcs d’Hostalric i una vedella i mitja de Girona. Ahir diumenge, també es va fer una trobada Instagram Your City, organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que va aplegar més de 70 participants que van fer un recorregut per llocs emblemàtics d’Hostalric com les hortes medievals, la riera i tot el conjunt històric i arquitectònic.