Sant Celoni acollirà els dies 3 i 4 de maig l'Ultrabike by TwoNav

Els participants podran escollir entre un circuit de 225 Qm o un altre de 120 Qm que transcorreran pel Montseny, Collsacabra, Les Guilleries i Tavertet

Redacció
16 d'abril del 2014
Presentació Ultrabike. Foto: Jordi Purtí

Aquest dimarts 15 d’abril s’ha presentat oficialment la 2a edició de la prova de BTT Ultrabike by TwoNav que tindrà lloc els dies 3 i 4 de maig amb sortida i arribada a Sant Celoni i un recorregut entre el Montseny, Collsacabra, Les Guilleries i Tavertet. La presentació de la cursa, organitzada per l’empresa de gestió d’esdeveniments esportius Besttrail i TwoNav, va tenir lloc a la sala d’actes de la Rectoria Vella amb la presència del director de la cursa, Pere Tutusaus, acompanyat per l’alcalde de Sant Celoni, el Joan Castaño i un dels membres de l’equip de Comunicació i Màrqueting de TwoNav, Quim Cabeza.

Aquest any l'organització ha plantejat dos circuits, el Pro i l'Aventura. En la primera opció els participants disposen de 24 hores per fer 225 quilòmetres i en la segona opció el biker disposarà de 15 hores per completar els 120 quilòmetres del recorregut que s'ha dissenyat per a totes aquelles persones que vulguin posar a prova la seva resistència física i mental.
 
Pere Tutusaus va aplaudir la bona resposta que està tenint la prova, pel que fa al nombre d’inscrits que a tres setmanes vista de donar el tret de ja són més d’un centenar si bé les inscripcions continuen obertes fins el primer de maig. El director de la cursa va explicar les novetats en relació a l’any 2013 amb la incorporació d’un nou circuit “Aventura”, més curt de cara a ampliar el ventall de possibilitats per a tots aquells que vulguin formar part de la prova.
 
Per la seva banda, l’alcalde de Sant Celoni, Joan Castañova agrair als responsables de l’organització de la prova el seu compromís esportiu amb la zona i l’excel·lent aportació que oferirà la Ultrabike by TwoNav pels amants de la BTT. Joan Castaño va recordar el mal temps que va acompanyar la primera edició de la prova i espera que la climatologia acompanyi .
 
Finalment, Quim Cabeza, de TwoNav Teamva explicar la implicació que la marca de GPS té en aquesta edició amb la prova, responsabilitzant-se de l’àmbit tecnològic del disseny de recorregut de la Ultrabike , oferint un “curs bàsic d’ús de GPS” totalment gratuït a tots els participants, així com un servei d’assistència a la carretera i la possibilitat de llogar un GPS el mateix dia de la prova. 

En línies generals, els organitzadors de la segona edició de la Ultrabike by TwoNav es mostren satisfets i esperonats en assolir l’èxit aquest 2014 i poder projectar la internacionalització de la prova de cara al futur.
Arxivat a