L'Atlètic Club Hostalric ja és centenari

S'ha editat el llibre "Cent Anys de futbol a Hostalric, 1914-2014", obra de Sergi Regàs,

Redacció
14 d'abril del 2014
Segi Regàs, autor del llibre Foto: Sergi Regàs  

L'Atlètic Club Hostalric ja és un club centenari. El cap de setmana dels dies 4 i 5 d'aquest mes d'abril, es van celebrar tot un seguit d'actes que van començar amb la presentació del llibre "Cent Anys de futbol a Hostalric, 1914-2014", a càrrec de l'autor Sergi Regàs, de l'alcalde, Josep Frías i el president del club, Xavier Canaleta. El llibre recull i ordena dades, anècdotes i informacions dels cent anys de futbol a Hostalric. Amb més de 70 fotografies i anotacions històriques. Es pot comprar a l'Estanc Agell, Papereria Can Colls, a la Sala Benet Frigola de l'Ajuntament i al Bar del Camp de futbol, per 8 euros.

Pel que fa al dissabte 5 d'abril, va tenir lloc al camp de futbol municipal l'acte en que hi va participar l'alcalde, el president del club, el director del consell català de l'esport, el president del consell comarcal de la selva,  el directiu delegat de la FCF a Girona, la subdelegada de Girona responsable del futbol femení, el delegat a La Selva de la FCF i la consellera d'esport del consell comarcal.

Després de les intervencions va tenir lloc l'entrega de guardons als expresidents del club i també als exjugadors. També es va donar a conèixer el guanyador del concurs per fer la mascota del clu, just abans de la intervenció de l'autor del llibre,  Sergi Regàs, per presentar-lo a l'acte i finalment es va donar a conèixer l'equipació de l'any del centenari. Per acabar el primer equip del club va jugar un partit de lliga amb el Sant Antoni, amb victòria local per 2-1, dia que es complien els 100 anys justos del primer partit de la història, jugat el 5 d'abril de 1914.

Participants a l'acte del centenari de l'At C Hostalric Foto: Sergi Regàs

Equipació del centenari del l'Atlètic Club Hostalric. Foto: Sergi Regàs