Pere Blanché nou president d'ERC Sant Celoni

Anuncien que comença a caminar una nova etapa del partit i segurament presentaran un candidat independent a les properes eleccions municipals

Redacció
08 d'abril del 2014
Pere Blanché, al fons de la imatge nou president d'ERC Sant Celoni. Foto: Miquel Comas Dorca

Pere Blanché és el nou president de l'executiva de la secció local d'ERC Sant Celoni després de la reunió que el 83% de la militància va mantenir ahir al vespre a l'Hotel Suís. Amb l'elecció es posa en marxa tota la maquinària per renovar el partit en aquest municipi del Baix Montseny després de dues legislatures consecutives sense tenir representació municipal i estar a un pas de dependre d'una gestora. El nou president estarà acompanyat de Pau Gurri com a responsable d'imatge i Comunicació i Josep Alsina encarregat de les finances.

Segons que ha pogut saber BaixMontseny.info , a partir d'ara d'ERC estarà present en totes aquelles activitats relacionades amb el procés de transició nacional i tindrà un representat a entitats com la Plataforma per l'Estat Propi que ara fa un any van crear a Sant Celoni  Òmnium Cultural i l'ANC amb el suport de partits i entitats del municipi.

A partir d'ara també aniran treballant de cara a les eleccions municipals del maig del 2015 que ja han decidit presentar altra vegada candidatura, després de l'ampli suport celoní a ERC en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya. En aquest sentit, s'han creat diferents grups de treballs per començar a buscar candidat o candidata que gairebé amb tota seguretat serà una persona independent. Paral·lelament, es començarà a mantenir reunions mixtes de militants i independents amb associacions i entitats del municipi.
Arxivat a