El musical de ‘La increïble història de Peter Pan’ arriba a Sant Celoni

S’estrena els propers 25, 26 i 27 d’abril al Teatre Municipal Ateneu

Redacció
08 d'abril del 2014
Un moment de l'assaig de Rebrot. Foto: RebrotUn moment de l'assaig de Rebrot Teatre. Foto: Rebrot

Rebrot Teatre presentarà els propers dies 25, 26 i 27 d’abril, a l’Ateneu de Sant Celoni, el musical ‘La increïble història de Peter Pan’. Text d’Arnau Solsona i música d'Els Catarres i Joan Colomo, entre d’altres. Una obra de teatre dirigida no només als més petits, sinó també a tots aquells qui desitgin sentir l’emoció d’una aventura màgica. Segons la presidenta del Rebrot Teatre, Helena Novell, és el musical on s'hi han destinat més recursos i compara amb l’anterior musical ‘The Full Monty’, el qual va tenir molt d’èxit i repercussió. Així mateix, Rebrot Teatre ha tornat a optar per un espectacle on s’hi fusiona text, cant, coreografia, incloent-hi  body percussion – una tècnica innovadora on s’utilitza el propi cos com a instrument de percussió–, així com les tècniques de vol amb la companyia ‘Accialt Flying effects’.

La llarga trajectòria del grup i l’experiència adquirida ha permès que l’entitat creixés i adquirís més coneixement per desenvolupar projectes tècnicament més complexes i amb gran professionalitat. Segons Jordi Clopés, director tècnic, considera que és un gran espectacle, on hi destaca la complexitat tècnica, i el treball de diverses disciplines. A més, ha significat un gran repte a l’hora de produir-la, doncs és la primera vegada que hi ha un repartiment tan jove per crear la història de ‘El País de Mai Més’.

Eloi Gómez de 19 anys (Peter Pan) confessa que aquesta estrena significa el seu debut com a artista en el seu primer musical. Arrel de la seva participació en nombroses obres, Gómez ha fet el seu gran pas accedint a estudiar un grau superior en art dramàtic, especialitat en interpretació de teatre musical, a l'Institut del Teatre. Un futur prometedor d’artista i cantant, asseguren tots aquells que l’han sentit cantar i interpretar. Gómez dóna vida a Peter Pan un personatge que descriu com un noi que no vol créixer perquè vol seguir sent feliç com un nen, però la responsabilitat és que ha d’afrontar a mesura que s'adona que es va fent gran.

Paula Vallejo, directora coreogràfica, diu que al contrari de Peter Pan, a ella aquesta obra li ha permès viure una etapa intensa de creixement, on assegura que s’hi ha treballat molt dur.
Arxivat a