La PAH del Baix Montseny ja recull signatures per evitar desnonaments

Esgoten tots els impresos de què disposaven en una acció emmarcada dintre de la Mostra d'Entitats de Sant Celoni

per NacióBaixMontseny, 6 de maig de 2012 a les 20:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de maig de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una mostra de la recollida de signatures d'aquest dissabte a la plaça de la Vila de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i l'Habitatge del Baix Montseny (PAH) està molt satisfeta de la primera jornada de recollida de signatures que han portat aquest dissabte 5 de maig a la tarda, en el marc de la Mostra d'entitats de Sant Celoni.


Helena lópez Vallejo, una de les prtaveus de la PAH del Baix Montseny, ha explicat que se'ls van acabar tots els impresos de què disposaven i molta gent no va poder signar i això demostra que "hi ha sensibilitat i interès en un tema tant delicat com aquest".

L'objectiu de la PAh és aconseguir  el mig milió de signatures que calen perquè el Congrés de Diputats pugui canviar la Llei hipotecària actual i que les persones que tenen problemes per fer front a les hipoteques del banc puguin per la dació en pagament i un lloguer social quedar en pau amb l'entitat bancària amb la qual han signat la hipoteca. La Plataforma d'afectats per la Hipoteca i l'habitatge continuarà recollint signatures a Sant celoni el pròxim dissabte 19 de maig, també dintre del marc de la Mostra d'Entitats

 

Participació