ICV portarà al Parlament les millores pendents de la C35

El diputat Salvador Milà s'ha reunit aquest divendres amb el Grup Municipal d'ICV de l'Ajuntament de Sant Celoni

per NacióBaixMontseny, 6 de maig de 2012 a les 19:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de maig de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El diputat Salvador Milà amb la regidora Carmen Montes (esquerra) i altres membres de l'equip d'ICV de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

Millorar la seguretat de la Carretera C35 en els seus punts conflictius de Sant Celoni i la Batllòria i acabar les actuacions, esvaïdes per les retallades, que ja estan aprovades i dissenyades, són algunes de les propostes de resolució que el Grup Parlamentari d'ICV al Parlament de Catalunya presentarà en els propers dies. La decisió s'ha pres després d'una reunió de treball que el diputat Salvador Milà va tenir aquest divendres al vespre amb el grup municipal d'ICV a l'Ajuntament de Sant Celoni.


Entre les propostes de resolució es plantejarà la millora de la comunicació entre la rotonda de Ponent i el centre comercial Altrium, acabar els trams laterals de la C35 i les rotondes pendents de la Porta de Llevant i de Les Torres amb la finalitat de rebaixar la perillositat que avui hi ha per accedir als polígons a l'altra banda de la C35, per això es vol enllaçar el poble amb el polígon industrial mitjançant un pas elevat o soterrat per a cotxes, vianants i bicis.

Tanmateix es proposarà la millora del pas soterrani que connecta La Batllòria amb REl diputat ha explicat que a més es proposarà habilitar un carril bici des del nucli de La Batllòria fins la porta de Ponent, a l'esil de com en el seu dia es va fer a la zona del pertegàs, A Sant Celoni.


El diputat Salvador Milà i la regidora Carmen Montes també volen deixar palès el fracàs de gasducte Figueras-Martorell que ha trinxat bona part del Baix Montseny, a més de suposar una despesa econòmica desastrosa. En aquest sentit, ICV proposarà la seva rehabilitació paisatgística i, en cas que l'obra quedi definitivament aturada, es proposarà fer una via verda.

 

Participació