De ruta pels micropobles de Catalunya per conèixer la gent i els costums

Marc Serena i el fotògraf Edu Bayer visiten alguns municipis de menys de 500 habitants del país

DelCamp.cat
02 d'abril del 2014
Els dos periodistes, a l'Espluga de Francolí Foto: Albert CarrerasEls dos periodistes, a l'Espluga de Francolí Foto: Albert Carreras

Com és la vida en un poble petit, com s’hi viu? Com són els seus habitants? Aquestes són algunes de les preguntes que s’han plantejat el periodista Marc Serena i el fotògraf Edu Bayer i per trobar respostes no s’ho han pensat dues vegades: han agafat la furgoneta i han iniciat un periple pels micropobles del país. Sense gaires preguntes prèvies, han anat directes a l’objectiu: conèixer de primera mà els municipis de menys de 500 habitants i, sobretot, la gent que hi viu.

Al Baix Montseny només hi ha dos municipis considerats "micropobles" i que reuneixen els requisits que Serena i Bayer han establert: Fogars de Montclús (470) i Montseny (320). Han començat aquest viatge aquest demes  març a les Terres de l’Ebre i, seguidament, al Camp de Tarragona. Totes les experiències que han anat vivint en aquests micropobles les van plasmant en la pàgina web Microcatalunya.cat , en què s’hi pot trobar informació sobre els municipis visitats, fotografies i vídeos.

Més informació a DelCamp.cat