Judith Farrés i Albert Pla enceten dissabte el Festival del Circ Cric

Durant tres mesos i mig s'han programat gairebé una setentena d'espectacles de circ, música i teatre | Els dies 22, 23, 24 i 25 de maig acollirà la recuperació del Festival Internacional de Pallasses

Jordi Purtí
31 de març del 2014
Albert Pla. Foto: Adrià Costa

Tot és a punt perquè el Festival del Circ Cric al Montseny 2014 obri les portes de la carpa instal·lada a Sant Esteve de Palautordera. Del 5 d'abril al 13 de juliol s'han programat un munt d'espectacles d'un festival que any rere any és especial, ja sigui per l'indret on es fa o per la qualitat dels artistes que hi participen. I enguany ve acompanyat d'una novetat marcada per la recuperació del Festival Internacional de Pallasses que ja fa uns quants anys van crear Tortell Poltrona i Pepa Plana. De la mà dels mateixos, el Circ Cric i Almazen de nou volen posar a l'abast de professionals i públic una mostra de les millors pallasses que treballen la comicitat femenina.

I el Festival començarà amb força aquest dissabte 5 d'abril a 2/4 de 6 de la tarda amb Judith Farrès que presentarà el seu espectacle Pomelo. Dirigida per l'actriu Marta Marco és avui un dels noms més sòlids de l'escena teatral actual. Per acabar-ho d'arrodonir, aquest mateix dissabte a partir de 2/4 de 10 del vespre hi haurà el concert d' Albert Pla . Un recorregut per les millors cançons d'un músic especial que conviu en la fràgil línia que separa el bé del mal, el blanc del negre o el positiu del negatiu, comptant amb la complicitat del guitarrista gitano Diego Cortés.

Dia Mundial del Circ
Dintre del Festival, el 13 d'abril, també hi haurà una Fira d'Activitats i Espectacles per celebrar el Dia Mundial del Circ amb espectacles de tota mena i mida, espectacles de circ, tallers, tastets gastronòmics i petites passejades amb Claret Clown fent de mestre de cerimònies i un munt de noms que donaran forma i contingut a un munt d'activitats com Ademc, Claret Clown, Ventura & Hosta Cartrons, Pessic de Circ, La victòria de les mil cares, La banda forània, Cia LP, Escola Circ Los, Tortell Poltrona, Javi Javichy, Xirriquiteula, Minimumusic, Rolabola, Kikolas, Ytuquepintas i Vola qui vol.

En definitiva és l'inici de tres mesos i mig de Festival del Circ Cric al bell mig del Montseny amb una amplíssima programació de gairebé una setentena de propostes de circ, música i teatre que es poden consultar totes aquí. 

Carpes del Cric Cric on es desenvoluparà el Festival. Foto: Circ Cric