Quatre medalles del Club Judo Baix Montseny als Campionats de Catalunya

Vanessa Garcia (or), Jordi Grajera (plata) i Abel Rocha i Marina Guillamet (bronze)

31 de març del 2014
Judoques del Club Judo Baix Montseny als Campionats de Catalunya. Foto: CJBM

Els judoques de diferents categories del Club Judo Baix Montseny han aconseguit quatre medalles en els campionats de Catalunya que s'han acabat de disputar. Així, en infantils (sub15) Marina Guillamet, ha aconseguit la medalla de plata en la categoria de -48 quilos, mentre que Oriol Pacheco (-46 kg) va classificar-se en cinquena posició. Oriol Pacheco (-60 kg) i  Pol Fernández (-55kg) no es van classificar..

La Marina Guillamet va fer una molt bona actuació, i haurà de lluitar per la primera posició el proper dissabte 5 d'abril a la "supercopa catalunya infantil" per poder tenir opcions d'anar als campionats d'Espanya. La resta de judokes van fer molt bona competició destacar a Oriol Gonzalez que va arribar a semifinals perdent el tercer lloc en una lluita molt disputada.

En categoria kyus (cinturons per sota el negre), Abel Rocha va ser medalla de bronze, Gerard Madi 5è i Ismael Vigo no es va classificar. Abel Rocha va perdre a semifinals per una errada tècnica, però va desenvolupar una competició impecable, és l'entrenador de jiu jitsu brasiler i destaca en la seva categoria amb el seu domini de la lluita a terra, és la seva especialitat.

En categoria de veterans (+ 30 anys), Jordi Grajera -100kg  va ser medalla de plata.  Es tracta d'un judoka de 42 anys que viu a Riells i Viabrea des de setembre entrena amb el Club Judo Baix Montseny, feia 10 anys que no competia i tot i així va aconseguir un fantàstic resultat.

En categoria absolut (senior)  Vanessa García -48kg  va guanyar el campionat i, per tant, va aconseguir la medalla d'or i ara ha estat seleccionada a la Fase Sector dels Campionats d'Espanya, una fase eliminatòria en la qual hi participen judoques de Catalunya, València, Balears i Múrcia que tindrà lloc a Barcelona el proper 12 d'abril. Els tres primers classificats per pes aniran a la Fase Final del Campionat d'Espanya que es disputarà a Madrid els dies 3 i 4 de maig.

En categoria sènior també hi va prendre part Jordi Grajera (-90 Kg) però no es va classificar.