La segona etapa de la Volta 2014 també passa pel Baix Montseny

Entre dos quarts de dues i les dues de la tarda els ciclistes passaran per Vilalba Sasserra, sant Celoni, La Batllòria i Hostalric

Redacció
25 de març del 2014
La Volta Catalunya passant per Santa Maria de Palautordera. Foto: Ramon Arabia

La segona etapa de la Volta Catalunya de 168 km que es disputarà avui entre Mataró i Girona tornarà a passar pel Baix Montseny i, per tant, el trànsit de vehicles es veurà afectat en algunes carreteres de la comarca a primera hora d'aquesta tarda. Els ciclistes passaran per Vilalba Sasserra cap a dos quarts de dues de la tarda, després d'haver coronat l'Alt de Can Bordoi amb rampes durant 2,8 quilòmetres, un desnivell mitjà del 5,3% i rampes màximes del 7%.
 
Des de Vilalba Sasserra es dirigiran seguint la C35 cap a Sant Celoni (13:34), La Batllòria (13:43) i Hostalric (13:53), municipis que ahir ja van acollir el pas de la Volta Catalunya 2014, però en sentit contrari del que circularan avui.
 
Luka Mezgec (Giant-Shimano) ha estat el primer guanyador de la Volta Catalunya 2014. El ciclista eslovè es va imposar a l'esprint d'una etapa de 169 km amb sortida i final a Calella i on malgrat l'ascens a l'alt del Montseny, de primera categoria, ha acabat amb bona part del gran grup agrupat. Demà, els corredors afrontaran 168 km entre Mataró i Girona. En la etapa inaugural el Baix Montseny va tenir molt de protagonisme ja que va passar per gairebé una desena de pobles de la comarca.

perfil de la segona etapa Foto: Volta Catalunya 
Arxivat a