Poesia en més de vint llengües a Sant Celoni

La Biblioteca l'Escorxador va celebnrar el Dia Mundial de la Poesia i presenta Art K de Jordi Julià, Ricard Geladó i Xavi Plana

Redacció
24 de març del 2014
Aspecte de la Biblioteca de sant Celoni en el Dia Mundial de Poesia. Foto: Bib l'Escorxador

La Biblioteca de Sant Celoni L'Escorxador es va omplir divendres de voluntaris i alumnes dels Cursos de Català per a Adults per celebrar el Dia Mundial de la Poesia amb la lectura del poema Tan sols la paraula nua , de Montserrat Abelló, en català i en altres vint llengües més, escollides entre les principals que es parlen al país (alemany, amazic, anglès, àrab, búlgar, castellà, euskera, francès, fula, hebreu, hindi, italià, mandarí, occità, portuguès, romanès, rus, suec, tagal i wòlof). Tothom qui va voler també va tenir la oportunitat de llegir un poema breu o un fragment d’autors consagrats o no tan coneguts en la llengua que va desitjar.

La celebració poètica  es va cloure amb una edició especial per a l'ocasió del Tast de Llibres: la presentació d' Art K. , amb poemes de Jordi Julià i il·lustracions de Ricard Geladó i Xavi Plana. Les il·lustracions es van realitzar a partir de l'exposició Nogensmenys Kafka , realitzada pels dos artistes al Museu de Granollers el 2012.

Geladó, Julià i Plana a la Biblioteca de Sant Celoni Foto: Bib L'Escorxador  
Arxivat a