L'alcalde de Sant Celoni refusa signar un vot per la independència

El regidor socialista cessat dels seus càrrecs sí que accepta donar suport a la campanya

Redacció
22 de març del 2014
Piulada de Laura Arenas dient que Joan Castaño no vol signar un vot. Foto: Laura Arenas

L'alcalde de Sant Celoni, el socialista Joan Castaño, malgrat que hi ha estat convidat, ha refusat signar un vot per la independència a la paradeta que avui i demà té muntada l'Assemblea Territorial de l'ANC de Sant Celoni a la plaça de la Vila. Laura Arenas,  col·laboradora de l'entitat independentista explica en una piulada, no se sap massa bé si amb convenciment o ironia, "L'alcalde de Sant Celoni refusa signar un vot!! Doneu-nos temps i el convencerem". Arenas afegeix el hashtag #FesteCriticCastaño.

Però aquesta imatge contrasta amb la que s'ha produït una estona més tard. La mateixa Laura Arenas amb una altra piulada deia "el regidor socialista de Sant Celoni Manel Bueno signa un vot". Dues situacions que demostren molt clarament quin és el moment que viu hores d'ara el PSC a Sant Celoni i també a nivell de Catalunya. 

En aquest sentit, no és estrany que Joan Castaño refusi signar un vot per la independència, ja que mai s'ha declarat independentista, ans el contrari. Per la seva banda, Manel Bueno, regidor díscol a l'Ajuntament de Sant Celoni que ha estat cessat de tots els seus càrrecs i que es nega a dimitir, sí que en reiterades ocasions s'ha expressat favorable a la independència de Catalunya. De fet darrerament ha participat a l'acte de Súmate i a la hissada de l'estelada a Sant Celoni.

Durant tot aquest cap de setmana del 22 i 23 de maç, la majoria de pobles del Baix Montseny s'han afegit a la campanya Signa un vot per la independència que han impulsat l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) per fer una recollida massiva de signatures per arribar amb més força a tota aquella gent que vol exercir el Dret Fonamental de Petició.

Manel Bueno, sí que dóna suport a la campanya Foto: Laura Arenas
Arxivat a