Faixedes-Jordan segons al Ral·li Costa Brava amb Terra de Motor

L'equip d'Arbúcies va estar lluitant fins a l’últim tram per la primera posició tot i disposar d’uns mitjans més modestos que els seus rivals

Redacció
19 de març del 2014
Podi de la 62a edició del Ralli Costa Brava Foto: Terra Motor

L’equip d’Arbúcies format Xavier Faixedes i Joan Jordan, amb el patrocini de Terra de Motor, amb un Seat 124FL, ha participat aquest cap de setmana en la 62a edició del Ral·li Costa Brava, puntuable pel Campionat d’Europa de velocitat i regularitat per vehicles històrics, acabant finalment en una meritòria segona posició. El ral·li es va disputar per les carreteres de les comarques properes a Arbúcies (Osor, Collsaplana, Cladells i Els Àngels).

La parella d’Arbúcies va estar lluitant fins a l’últim tram per la primera posició tot i disposar d’uns mitjans més modestos que els seus rivals, però finalment van acabar en segona posició a només 3 segons dels primers classificats.

Els pilots arbuciencs ja varen demostrar el seu bon moment quan van guanyar la Volta a Osona i al quedar quarts a l’últim ral·li corregut, el Berguedà. Entre els favorits de la prova destaca la presència de Mia Verdolet, Marc Blázquez, Lucky, entre d'altres i es van poder tornar a veure per les carreteres arbucienques cotxes clàssics com Porsche 911, Lancia 037 i Ford Escort.
Arxivat a