L'hostalriquenc Enric Nualart nou conseller al Consell Comarcal de la Selva

El regidor del PSC de l'Ajuntament d'Hostalric prendrà possessió en la sessió plenària d'avui substituïnt José Martínez

Redacció
18 de març del 2014
Enric Nualart Foto: PSC

El regidor del PSC a l'Ajuntament d'Hostalric, Enric Nualart, serà avui un dels quatre nousa consellers que prendran possessió en la sessió plenària del Consell Comarcal de la Selva. Enric Nualart substituirà el seu company José Martínez. També prendran possessió  José antonio Rodríguez (ICV-EUiA) que rellevarà Josep Romaguera; Isabel Lozano (ERC) farà el mateix amb Moisés Garcia i Jordi Jaldón (PP) substituirà Jaume Fontanet. A més, la sessió d'avui haurà d'acceptar la dimissió de la consellera socialista Soledad Mulero.

En l’ordre del dia d’aquest dimarts també s’hauran d’aprovar entre altres el reglament del servei de menjador escolar, l’aprovació de les bases i concessió d’ajudes individuals de menjador escolar, l’aprovació de les bases i concessió d’ajudes al transport escolar individual i també al transport escolar col·lectiu. A les propostes d’acord també s’hi ha inclòs l’aprovació provisional de la modificació d’ordenances fiscals reguladora de la taxa per a la protecció mediambiental.
 
Entre les mocions, destaca la moció de suport a la presentació del conflicte en defensa de l'autonomia local contra la llei estatal de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local.