CCOO torna a oferir els seus serveis al Baix Montseny des de Sant Celoni

L'Ajuntament ha ceditr un espai a Sax Sala que serà compartit amb altres sindicats

Redacció
14 de març del 2014
Moment de la signatura del conveni entre l'Ajuntament de Sant Celoni i CCOO. Foto: Aj Sant Celoni


El sindicat Comissions Obreres torna a disposar d'un espai propi a Sant Celoni des d'on oferir els seus serveis a tota la població del Baix Montseny. Recentment, ha formalitzat el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i CCOO de Catalunya mitjançant el qual se'ls cedeix un espai sindical al Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny, Sax Sala.
 

CCOO compartirà l'espai amb d'altres sindicats per assessorar i informar sobre drets, conflictes laborals i regulació del mercat de treball a tots aquells treballadors i treballadores de la comarca que ho desitgin. La voluntat de Comissions Obreres és obrir setmanalment amb un horari que donaran a conèixer en breu.
 

Durant l'acte de signatura del conveni, el secretari General de CCOO Vallès Oriental-Maresme, Gonzalo Plata i l'alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño van voler destacar la necessitat actual d'urgent col·laboració entre administracions i els diferents actors del món econòmic per empènyer el mercat laboral del Baix Montseny cap a la creació d'ocupació. A l'acte també hi van assistir una vintena de delegats i delegades de la Unió Intercomarcal del Vallès Oriental - Maresme.

Arxivat a