L'Ajuntament de Vilalba Sasserra contractarà temporalment tres persones

Dues persones faran tasques de manteniment al municipi i una altra s'ocuparà de l'Espai Jove de nova creació

Redacció
14 de març del 2014
L'Ajuntament de Vilalba Sasserra contractarà tres places de feina temporals. Els calen dues persones que es dedicaran a tasques de manteniment, amb coneixements de pintura, jardineria i paleta. El període de copntractació seria per tres mesos i la incorporació immediata. També és del tot imprescindible que els aspirants a la feina estiguin apuntats a les llistes de l'atur.

D'altra banda el consistori de Vilalba Sasserra també contractarà una persaona jove major de 18 anys per treballar els dimarts i dijous a la tarda a l'espai Jove de nova creació al municipi. En aquest cas cap disposar del títol de monitor de lleure i també estar apuntat a l'atur.

Segons conveni de cooperació entre els ajuntaments de Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Llinars del Vallès i Vilalba Sasserra per la constitució d'una borsa de treball comuna, les persones interessades en qualsevol d'aquestes ofertes de treball, han de presentar el currículum a les oficines de Can Mas Bagà situades al carrer Mas Bagà, 24 a Llinars del Vallès. Horari de l'oficina: De dilluns a dijous de 8h a 14:30h i de 16h a 20h i divendres de 8h a 14:30h. Telèfon 93 841 38 42.