La ruta del Sí Vull passa per Sant Celoni

Es tracta d'una campanya que ha posat en marxa CDC que explica els motius per reivindicar la consulta

Redacció
12 de març del 2014
Ruta del Sí vull a Sant Celoni Foto: DBM

La ruta del Sí Vull ! de la campanya de la consulta que ha posat en marxa CDC ha passat aquest matí per Sant Celoni i s'ha aprofitat per repartir el díptic amb el lema "Sí, vull votar", i algunes imatges gràfiques acompanyades d'un text que explica els motius per reivindicar la consulta, decidir el nostre futur, ser optimista i construir un nou país.

Es tracta d'una campanya que en aquesta primera fase, que durarà fins que es convoqui la consulta, es posa l'accent en el fet de poder votar, tot i que també s'apunta la idea d'un nou Estat, però en segon terme, amb la frase 'Siguem positius'. De fet, aquest passarà a ser el lema de la campanya en la seva segona etapa, quan la independència entri en joc un cop el president de la Generalitat convoqui el referèndum.

CDC organitzarà actes al carrer, actes amb molta gent però també amb una dotzena de persones, per poder explicar els arguments del 'sí' des de la proximitat. Tot plegat es complementarà amb la 'Ruta del sí', una furgoneta que recorrerà les comarques catalanes recollint els testimonis de per què els ciutadans volen un nou país. En paral·lel, es continuarà amb la campanya 'Orgullosos', destinada a l'àrea metropolitana i tant en català com en castellà.
Arxivat a