Puigvert quart a la primera prova del campionat estatal d'autocròs

Va haver de treballar molt durant tot el cap de setmana al circuit de Motorland Aragón d'alcanyís, després d'un mal inici en els entrenaments

12 de març del 2014
Jordi Puigvert a Alcañiz Foto: DBM

El cap de setmana del 8-9 de Març es va disputar a les instal·lacions de Motorland Aragón d’Alcanyís la primera prova del campionat d’Espanya d’autocròs. Amb 50 vehicles, els car cross eren la categoria més nombrosa. El pilot de Vallgorguina, Jordi Puigvert, no va començar bé els entrenaments degut als grans canvis de l'estat del terreny entre cadascuna de les sèries. Tant és així que va fer un inusual 23è lloc de la general, lluny d'Ivan peñas, que va fer el millor temps, Marc Batlle i Damián Martínez, que van fer segon i tercer, per aquest ordre.

A La primera classificatòria Puigvert millora i sortia en setena posició aconseguint remuntar fins la tercera per acabar ocupant el 10è lloc de la general. A la segona classificatòria va sortir en tercera posició i va aconseguir guanyar-la després d'una lluita aferrissada amb el gallec Maikel Vilariño, essent quart de la general.

Amb la mitjana de les dues classificatòries el pilot de Vallgorguina entrava directament a la final en vuitena posició, a la sortida aconseguia remuntar tres posicions i es va col·locar 5è, a la segona volta recuperava una altra posició al superar el Semog de Luis Fernando Eguiguren i lluitant per la tercera plaça amb Maikel Vilariño, al final la victoria era pel Casmat de Marc Batlle, seguit de l'Speed Car de Juanjo Moll, tercer va ser el Yacar de Maikel Vilariño i quart va entrar Jordi Puigvert amb el seu Speed Car.

Ara, la pròxima prova és el dia 23 de març a Castellar del Vallés puntuable per al campionat de Catalunya.