Francesc Deulofeu es postula per tornar a ser l'alcaldable de CiU a Sant Celoni

Demana el suport de tothom per donar la volta a l'ajuntament en un moment que el govern del PSC està en un procés d'autodestrucció

Redacció
10 de març del 2014
Francesc Deulofeu ahir a la tarda. Foto: Jordi Purtí

Francesc Deulofeu, cap de llista de CiU a l'Ajuntament de Sant Celoni, es postula novament com el candidat de la coalició nacionalista a les properes eleccions municipals que s'han de celebrar el mes de maig de l'any 2015, sempre i quan tingui el suport dels seus companys. Així ho va fer saber ahir a la tarda en el decurs de la 3a Calçotada de CiU i, gairebé es pot assegurar que tindrà un suport unànim per part dels militants de la coalició. Aquesta seria la tercera legislatura que encapçalaria la llista com alcaldable.

Deulofeu demana l'ajuda de tots per donar la volta al poble en un moment que el govern municipal del PSC "s'ha convertit en un govern d'autodestrucció", pel fet que a més de governar en minoria tenen un regidor cessat de les seves funcions i un altre que no es parla amb la resta del grup municipal, etzibe el més que possible alcaldable. Per l'actual cap de llista municipal ara és l'hora d'arremengar-se perquè l'Ajuntament de Sant Celoni tingui un govern que que treballi pel poble i per la independència de Catalunya.
Arxivat a