Malestar a ERC Sant Celoni per una enquesta política

Col·loquen sense fonament Enric Molla com alcaldable del partit republicà

Redacció
10 de març del 2014
Enric Molla Foto: Jordi Purtí

Una enquesta telefònica que ha fet aquests darrers dies l'agència GESOP a Sant Celoni en clau política i amb l'horitzó de les eleccions municipals del maig 2015 ha provocat un malestar evident en el sí d'ERC de Sant Celoni, perquè una de les preguntes que es feien era que els semblava als celonins la figura d'Enric Molla com a possible alcaldable d'Esquerra.

Molla, que va ser una de les persones a qui l'agència va trucar, va exigir una rectificació "perquè és fals que sigui el candidat". L'afectat desconeix qui pot haver tingut una ocurrència com aquesta pel simple fet que fa poques setmanes va presentar Alfred Bosch en un acte que es va fer a Sant Celoni sobre la consulta. Diu que no ha pogut saber qui ha encarregat l'enquesta però assegura que ha rebut disculpes per part de l'agència.

Precisament saber qui l'ha encarrega és una incògnita que molts celonins voldrien saber però que, ara per ara, tots els partits polítics amb representació municipal no se'n fan responsables. En l'equesta també es demanava opinió sobre Joan Castaño, actual alcalde pel PSC i Francesc Deulofeu, cap de llista de CiU i fer una valoració de tots els regidors que hi ha actualment a l'ajuntament. Entre altres qüestions també hi havia interès en saber quina opinió tenen els celonins de l'evolució del municipi els darrers deu anys.
Arxivat a