L’Ateneu de Sant Celoni membre de la Federació d’Ateneus de Catalunya

El president de l'entitat, Enric Molla, diu que aviat podran oferir als celonins i celonines un Ateneu que il·lusionarà

Redacció
07 de març del 2014
Façana Ateneu de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

L’Ateneu de Sant Celoni ja és una de les més de 150 entitats que formen part de la Federació d’Ateneus de Catalunya. La raó de ser de la FAC, fundada l’any 1983, és la voluntat de sumar esforços per ampliar objectius i reforçar les activitats de lleure i cultura fetes envers la ciutadania.

Els objectius de la Federació són bàsicament treballar pel reconeixement de la tasca que fan les entitats culturals catalanes, oferir formació a les entitats federades d’acord amb les necessitats i reptes del dia a dia, oferir serveis per tal de facilitar la gestió i potenciar les activitats que ofereixen a la ciutadania, Promocionar i millorar la visibilitat de la tasca que realitzen, fomentar el treball en xarxa i l’intercanvi d’experiències entre les associacions culturals catalanes i defensar els drets de les entitats federades i promoure el model associatiu que proposen.

Ser membre d’aquesta Federació permet a l’Ateneu de Sant Celoni entrar a formar part d’un potent circuit cultural que ofereix un gran ventall de possibilitats per desenvolupar activitats. Així com un entorn de serveis i avantatges que permeten una gestió més eficient de l’entitat.
 
Aquest és un dels primers passos que la nova junta ha fet a nivell intern. Abans de la presentació pública als socis del pla d’acció, la nova junta està centrant els seus esforços en posar al dia qüestions internes importants com els nous estatuts, l’actualització del cens, la imatge corporativa i alguns elements de comunicació.
 
El president de l’entitat, Enric Molla, ha manifestat que estem fent una posada al dia de l’entitat amb molta empenta, aviat podrem oferir als celonins i celonines un Ateneu que il·lusionarà”.
Arxivat a