Més de 5.000 visitants d'Hostalric concerten visites guiades el 2013

El punt d’informació del castell va rebre entre els mesos de març i novembre de l'any passat un total de 1.860 visitants

Redacció
04 de març del 2014
Hostalric amb el castell al fons. Foto: La Selva Comunica

L'Ajuntament d'Hostalric ha fet públic que durant l'any 2013 més de 5.000 persones que van visitar el municipi van concertar visites guiades. En aquest sentit, s'informa que el punt d'informació del castell va rebre entre els mesos de març i novembre de l'any passat 1.860 visitants. Per l'alcalde d'Hostalric, Josep Antoni Frias "encoratja a seguir treballant en aquesta línea per potenciar encara més l'interès per Hostalric, contribuïnt així en la reactivació de l'economia local".

Durant aquest període es van registrar 1.213 consultes a l’oficina de turisme i 533 persones van visitar la vila fent la ruta de la clau, és a dir que van fer el recorregut pel seu compte amb la clau d’accés als llocs d’interès.

El punt informació va obrir el passat cap de setmana de manera indefinida durant els caps de setmana. A partir de la propera primavera aquest punt d’informació obrirà diàriament coincidint amb la inauguració del Centre d’acollida de visitants del castell d’Hostalric.