Vallgorguina i Vilalba Sasserra mancomunen la vigilància

El servei l'ha demanat l'Ajuntament de Vilalba Sasserra perquè no disposa de policia local i no pot atendre les prestacions d'agent judicial

Redacció
03 de març del 2014
Vallgorguina i Vilalba Sasserra mancomunen la vigilància. Foto: XBM

Els ajuntaments de Vallgorguina i Vilalba Sasserra, a través dels seus alcaldes Joan Mora i Joan Pons, respectivament, han signat un conveni de col·laboració interadministrativa per a la vigilància i prestació dels serveis d'agent judicial. El conveni entre els dos consistoris  s'ha signat a petició de l'Ajuntament de Vilalba Sasserra, ja que es tracta d'un poble que per les seves reduïdes dimensions, no disposa del servei de policia local, fet que provoca entre d'altres el fet de no poder atendre les prestacions d'agent judicial del Jutjat de Pau de Vilalba Sasserra.

A part del servei d'agents judicials també faran la volta pel municipi de Vilalba Sasserra, fet que comportarà l'increment de la vigilància que ja fan els Mossos d'Esquadra. De tota manera, els veïns per  qualsevol problema que hi hagi al municipi han de continuar trucant als Mossos d'Esquadra al telèfon d'emergències 112.
Arxivat a