Es constitueix la Taula d'Entitats pel dret a decidir de Sant Esteve de Palautordera

Tindrà lloc dissabte 1 de març i signaran el manifest tretze entitats i organitzacions que s'hi han adherit

Redacció
27 de febrer del 2014
Aquest dissabte es constitueix la Taula d'entitats de Sant Esteve Foto: Jordi Purtí

Aquest dissabte 1 de març a les 12 del migdia se signarà el manifest de la Taula d'Entitats pel Dret a Decidir de Sant Esteve tretze entitats i organitzacions que s’hi han adherit. Comptarà amb la presència de l'alcalde del municipi, Salvador Canyellas, que també signarà en representació de la institució local.

Amb aquest document els signants es comprometen a treballar, de manera conjunta, per a fer possible l'exercici del dret a decidir per tal que els ciutadans i les ciutadanes de Catalunya puguin decidir llur futur polític col·lectiu, mitjançant una consulta, i a promoure l'extensió social del missatge que ha de permetre la realització del procés de forma integradora, així com col·laborar i donar suport a totes les campanyes i accions promogudes des de les diferents entitats i organitzacions de la societat civil de l’àmbit territorial del municipi, encaminades a aquesta finalitat.

L’acte s’emmarca en el procés endegat per la declaració del Parlament de Catalunya del 23 de gener de 2013 arran de les diverses mobilitzacions populars que s'han viscut en els darrers temps.