El roure del Tricentenari també es plantarà amb terra de Gualba i Sant Celoni

Els promotors de l'activitat consideren que el roure del Tricentenari vol representar la voluntat de ser d’un poble i té per objectiu recordar a les generacions futures el compromís del passat amb el futur

Redacció
23 de febrer del 2014
Gualba i Sant Celoni també envien terra per plantar el roure del Tricentenari Foto: DBM


L'Ajuntament de Sant Celoni ja ha enviat un saquet amb terra del municipi, concretament de la llera del Pertegàs, per al roure del Tricentenari que es plantarà amb terra de tots els indrets de Catalunya a la muntanya de Montserrat. Aquest acte tindrà lloc el 2 de març i s'organitza com a part de la commemoració del Tricentenari 1714-2014. L'Ajuntament de Gualba, com la majoria d'ajuntaments del Baix Montseny, també han enviat el seu saquet de jute.

Els promotors de l'activitat consideren que el roure del Tricentenari vol representar la voluntat de ser d’un poble i té per objectiu recordar a les generacions futures el compromís del passat amb el futur. Aquests saquets, aportats simbòlicament, permetran que el roure esdevingui una icona que vol ser l'emblema de la força del país. Per això es vol que creixi amb la terra de totes les viles i ciutats de Catalunya com a símbol d'unitat i fermesa.

Arxivat a