El periodista de Sant Celoni Jordi Calvet, sa i estalvi

El corresponsal de l'Agència EFE a Tailàndia i vinculat professionalment a l'Ebre es troba fora de perill després de ser ferit en els enfrontaments a Bangkok (Tailàndia)

Redacció / Aguaita.ñcat
20 de febrer del 2014


Petites restes de metralla al braç i un bon ensurt. El periodista de Sant Celoni i vinculat durant anys a mitjans de comunicació del Vallès Oriental i, sobretot a les Terres de l'Ebre, Jordi Calvet, ha tornat a la feina després de ser ferit en els enfrontaments entre manifestants i policia a Bangkok (Tailàndia).

Calvet, corresponsal de l'agència EFE a Tailàndia i periodista durant anys del setmanari del 9Nou, La Veu de l'Ebre i corresponsal de Catalunya Ràdio a les comarques de l'Ebre, es trobava cobrint els enfrontaments entre manifestants i policia al pont de Phan Fah de Bangkok quan va ser ferit per la metralla de d'una explosió.
Tot i que va haver de ser hospitalitzat, Calvet ja ha tornat a la feina, segons ha confirmat a aguaita.cat, i ha agraït les nombroses mostres de suport que ha rebut des de l'Ebre.

A més d'ell, altres quatre reporters, tots ells de mitjans tailandesos, també van resultar ferits per una explosió d'una bomba al districte de Yi Ngor de Narathiwat al sud de Tailàndia, la nit del 17 de febrer, quan estaven inspeccionant l’escena d'una altra explosió. Fet que ha provocat la mobilització de la Federació Internacional de Periodistes (IFJ), que ha reclamat al Govern tailandès més seguretat per als professionals de la informació.

Almenys quatre persones han mort i 60 més van resultar ferides en els enfrontament entre les forces de seguretat i els manifestants antigovernamentals a Bangkok d'este dimarts.




Arxivat a