El Concurs Sant Celoni Sona 2014! ja té finalistes

Adrià Draper, Fifteen days, Somthing about May i Prou!, tocaran a la gala final el proper dissabte 22 de febrer a la Sala Petita de l'Ateneu

Redacció
17 de febrer del 2014
Sant Celoni Sona un concurs per promocionar grups de música amaters i semiprofessionals del Baix Montseny. Foto: DBM

El jurat ja ha escollit els quatre grups finalistes del concurs Sant Celoni Sona 2014 que organitza l'Ajuntament de Sant Celoni per promoure els grups de música amateurs o semiprofessionals del Baix Montseny. Els quatre grups que han passat a la final són: Adrià Draper, Fifteen days, Somthing about May i Prou!!. Tots ells tocaran aquest dissabte 22 de febrer a la Sala Petita de l'Ateneu a la gala final que servirà per escollir el guanyador. El premi del concurs consisteix en l'enregistrament, masterització i edició d'un EP de 5 temes a un estudi de gravació professional.

La gala final serà a partir de les 11 de la nit. El primer en actuar serà Adrià Draper, seguit de Fifteen days, Somting about May i tancarà el concurs, a les 2 de la matinada Prou!!. L’objectiu del concurs és proporcionar i difondre els grups de música amateurs o semiprofessionals del Baix Montseny. Hi poden participar tots els grups de música del Baix Montseny, tret dels guanyadors de les edicions des de 2007 fins el 2013.

Arxivat a