XVI cicle de concerts de Sanata a Llinars del Vallès

la sopreano Susanna Crespo Held i el guitarrista Jaume Torrent han interpretat el segon concert

per NacióBaixMontseny, Llinars del Vallès | 17 de febrer de 2014 a les 11:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de febrer de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest diumenge s'ha celebrat a la Parròquia de Sanata el son concert del cicle de música. Foto: Aj. de Llinars del Vallès

La Parròquia de Sant Joan de Sanata acull cada any un reconegut cicle de concerts de música de cambra, que aquest any celebra la seva XVI edició. Aquests concerts, que tenen una gran acceptació, són interpretats per músics de renom en el món de la música clàssica, i se celebren durant tota la temporada aproximadament un cop al mes de gener a octubre, exceptuant els mesos d’estiu, juliol i agost. Normalment el primer concert té lloc a la pallissa de Can Bordoi, que disposa d’un piano de cua, i la resta a la Parròquia de Sant Joan de Sanata, un marc ideal per al seu desenvolupament, tant per l’espai com per la natura que envolta el lloc.


Ahir diumenge 16 de febrer va tenir lloc el segon concert d’aquesta temporada, sota el títol Per a una sola veu amb ariette, àries, seguidillas i cançons per a veu i guitarra. Es tracten d’obres de V. Martín y Soler, W. A. Mozart, F. Sor i J. Torrent. El concert va estar interpretat per la soprano: Susanna Crespo Held, amb Jaume Torrent a la guitarra.

 

Participació