Nou rècord de participació a la VI Trobada de Clàssics d’Arbúcies

789 cotxes de rallies o de més de 25 anys es van concentrar a la vila de la Vall del Montseny

Redacció
16 de febrer del 2014
Enguany s'ha celebrat la 6a Trobnada de Clàssic Montseny - Guillerie.s Foto: Aj. Arbúcies

La Trobada de Clàssics Montseny-Guilleries ha batut un nou record en la seva sisena edició. Un total de 789 cotxes de rallies o de més de 25 anys es van concentrar a Arbúcies, en una concentració que ha trencat totes les barreres i que s’ha convertit en la més important de Catalunya i una de les més amplies de tot l’estat espanyol. Entre visitants i participants s’han superat les 4.000 persones, que han omplert els carrers del poble i han pogut gaudir d’aquest espectacle tan inusual.

Entre els cotxes més destacables que s'hi han pogut veure, cal destacar 4 Citroën Stromberg, més de 50 Mini, diversos Porsche, molts Mercedes de diferents tipus, alguns Cadillac i els clàssics Dos Cavalls, els 600, 750, 124 i 1430. Una de les peces més especials ha estat un Lotus Sprint 300, del que n’hi ha tan sols unes 60 unitats a tot el món. Cotxes que anaven des dels anys 40 fins als 90 s'han aparcat als carrers del poble i omplert totes les zones de pàrquing. Tot i que el trànsit ha hagut de ser modificat, no hi ha hagut cap tipus d'incidència.

Enguany, la Trobada ha comptat també amb un mercat on s’hi ha pogut trobar samarretes personalitzades, recanvis tant usats com nous, pòsters de tot tipus, i diferents elements relacionats amb el món del motor. Tots els participants han pogut gaudir també de la ja clàssica botifarrada: es van repartir més de 1.000 botifarres. 
Arxivat a