Alfred Bosch a la presentació de l'alcaldable d'ERC Hostalric

El diputat al Congrés de Diputats de Madrid també serà a Arbúcies en un acte dintre la campanya Votar és democràcia

Redacció
14 de febrer del 2014
Alfred Bosch, aquest dilluns a Sant Celoni. Foto: Jordi Purtí

Aquest dissabte, 15 de febrer, ERC Hostalric fa la presentació pública del candidat a l’alcaldia, que ja ha estat escollit per l’assemblea local. El candidat serà presentat per diversos veïns independents del municipi, que no tenen cap relació amb la secció local, i que simbolitza la voluntat d’arribar a tots els hostalriquencs. L’acte, que tindrà lloc a les 6 de la tarda al Centre Cultural Serafí Pitarra, comptarà amb l’assistència del diputat d’ERC al Congrés, Alfred Bosch.

Abans, en el seu tour particular pel Baix Montseny el diputat republicà serà a Arbúcies on, acompanyat del vicesecretari general d'acció política d'ERC, Cesc Iglesies, participaran a l’acte públic Votar és Democràcia que se celebrarà a la Llar de jubilats d’Arbúcies a partir de les 12 del migdia.
 
La presidenta de la secció local, Ester Soms, presentarà l’acte obert a tothom i en què l’apel·lació als valors democràtics del procés i la concreció del nou país seran dos dels eixos principals de la xerrada.
 
La campanya Votar és Democràcia engegada per Esquerra Republicana consta d’uns 900 actes arreu del país entre el 15 de gener i el 15 d’abril i en què una part important del missatge s’ajusta a desmuntar les incerteses que els contraris a la consulta volen generar constantment al voltant d’aquest procés i de la transició nacional, en temes tan sensibles com l’economia o les pensions.
Arxivat a