Imputen dos joves de Palau, ocupants del cotxe implicat en l'atropellament mortal d'un ciclista

Segons els Mossos d'Esquadra, el conductor el mateix dia de l’accident hauria llogat un vehicle del mateix model i color que el seu per intentar evitar que se’l relacionés amb el sinistre

Redacció
12 de febrer del 2014
Estat en què va quedar el cotxe després de l`atropellament

Els mossos d'esquadra han imputat dos joves pressumptament implicats en l'atropellament mortal d'un ciclista Santa Maria de Palautordera per haver encobert un homicidi imprudent i no haver auxiliat a la persona atropellada ja que van fugir del lloc de l'accident sense socòrrer a la víctima. Tots dos joves tenen 21 anys d'edat i viuen a Santa Maria de Palautordera.

Fruit de la investigació policial, es va poder identificar, localitzar i detenir la matinada del 10 de febrer el conductor del vehicle, un jove de 22 anys veí de Sant Esteve de Palautordera i a la tarda es va identificar un altre ocupant del cotxe. Ahir mateix a la tarda de manera voluntària es va presentar a la policia local de Santa Maria de Palautordera el tercer ocupant. El jove va ser traslladat a les dependències dels mossos d'esquadra on se li va prendre declaració i va ser imputat.

Amagar el cotxe

Com a resultat de la investigació policial, s’ha pogut constatar que el mateix dia de l’accident el detingut hauria llogat un vehicle del mateix model i color que el seu per intentar evitar que se’l relacionés amb el sinistre. La intenció del jove era col·locar les plaques de matricula del seu vehicle al cotxe llogat per tal que ningú el relacionés amb cap accident.
 
La mateixa investigació ha determinat que el detingut tenia previst traslladar el vehicle sinistrat a una masia d’uns familiars en un camió.
 
Els dos joves imputats han declarat aquest matí davant el jutjat en funcions de guàrdia de Granollers i està previst que el detingut passi també avui a disposició judicial.

Els fets van tenir lloc el passat dissabte 8 de febrer quan a primera hora del matí  al quilòmetre 2,1 de la carretera BV-5301, a tocar la urbanització Can Pagà, es va atropellar Emilio Pitera de 56 anys, veí de Cardedeu, quan anava a treballar.

Estat com va quedar la bicicleta Foto: Mossos d'Esquadra