Isaías Sant Martín presenta a Sant Celoni la pel·lícula "Lo que queda de vida"

Rodada bàsicament amb actors i paratges del Baix Montseny, ja ha obtingut molt bona crítica al Festival del Carib i s'està valorant presentar-la al Festival de Toronto

Redacció
08 de febrer del 2014
Un grup reduït de persones han assistit aquest divendres al vespre a la presentació de la pel·lícula "Lo que queda de vida", dirigida pel veí de Sant Celoni,  Isaías San Martín i que ha estat rodada, bàsicament, amb actors i paratges al voltant del Baix Montseny i la Costa Brava.

Amb un pressupost molt baix, només uns 15.000 euros, ja ha estat presentada al festival del Carib "República Domininicana" amb una gran acceptació de la crítica, la qual cosa li ha permès entrar en contacte amb el productor, director de cinema i reconegut fotògraf internacional, Franchesco Valentino, germà del conegut director de cinema Quetin Tarantini. Valentino també ha assistit al passi de la pel·lícula que va tenir lloc a la sala petita de l'Ateneu, juntament asmb els actor i l'equip tècnic.

Ara, la pel·lícula està creixent i s'està valorant la seva presentació a diversos festivals internacionals entre els quals hi ha els de Toronto.

La trama

Tal com explica Isaías San Martín "Lo que queda de vida" és un thriller psicològic amb molts alts i baixos on hi intervenen sensacions com l'amor i l'odi, la nostàlgia, la infidelitat, la violència de gènere, la revenja, la soledat i la mort que mantenen la tensió els noranta minuts que dura la pel·lícula que gira sobretot en la personalitat d'en Rubén, interpretat per Jordi Estrada (nen) i Marc Carapeto (adult).

Completen el repartiment Ivan Luengo, Marta Codina, Jèssica Hernàndez, Toni Corbillo, Eva Herrero, Elisabeth Assens, Jorge Paz, Noa Soé i Edgar Mauri.
Arxivat a