Un ferit greu en un accident laboral a Gualba

Es tracta d'un veí de Sant Celoni que s'ha esllavissat mentre feinejava amb una màquina excavadora sobre la riera de Gualba

Jordi Purtí
04 de febrer del 2014
Rescat del treballador accidentat a Gualba Foto: Jordi Purtí

Un helicòpter medicalitzat ha hagut d'evaquar aquest matí un veí de Sant Celoni que ha resultat ferit de gravetat quan feinejava en un camí per sobre de la riera de Gualba i s'ha esllavissat i tombat cap a la riera, per causes encara desconegudes, amb la màquina excavadora que treballava.

L'accident del treballador de l'empresa Torrent de Sant Celoni, s'ha ocasionat cap a les 10 del matí a l'alçada de Can Llorca, just al costat on hi ha situat el nou Cap, a l'entrada del passeig del Montseny de Gualba. Per assistir el ferit ha calgut la intervenció de quatre dotacions dels bombers del parc de Sant Celoni i dels GRAE (Grup de Recolzament d'Actuacions Especials), especialitzats en rescats en llocs de difícil accés, una ambulància del SEM, dos helicòpters, mossos d'esquadra i treballadors del servei de manteniment de l'Ajuntament de Gualba. El ferit ha estat traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

El treballador ferit ha estat evaquat en un helicòpter Foto: Jordi Purtí

La màquina excavadora s'ha esllavissat fis a la riera de Gualba Foto: Jordi Purtí
Arxivat a