Reunida la Comissió executiva de l'Oficina d'Habitatge del Baix Montseny

Durant l'any 2013 hi ha hagut 45 expedients tramitats de prestacions d’urgència especial pel pagament de rebuts impagats de lloguer i d’ajuts per a accedir a un habitatge a persones desnonades

Redacció
03 de febrer del 2014
Representants dels ajuntaments d'Arbúcies, Llinars del Vallès, Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera reunits per temes d'habitatge Foto: DBM

Aquesta setmana s’ha reunit la Comissió executiva del’Oficina d’Habitatge del Baix Montseny formada per representants de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera, Llinars del Vallès i Arbúcies. Durant la trobada, s’ha presentat el Resum executiu 2013 de l’Oficina d’Habitatge que presta servei a 16 municipis i a una població de més de 62.000 persones.
 
Enguany destaca la tramitació directa per part de l’Oficina dels ajuts per a evitar la pèrdua de l’habitatge: 45 expedients tramitats de prestacions d’urgència especial en la vessant de pagament de rebuts impagats de lloguer i d’ajuts per a accedir a un habitatge a persones desnonades fruit d’una execució hipotecària o un desnonament. Destaca també el nombre prestacions per al pagament del lloguer, 450 expedients tramitats, fet degut a que des de l’any 2010 no hi havia convocatòria d’aquest ajut per a nous sol·licitants.
 
Els membres de la comissió executiva van acordar per aquest any, seguir treballant conjuntament per apropar els serveis d’habitatge als ciutadans del Baix Montseny.