El Ple de Sant Pere de Vilamajor aprova una declaració institucional a favor de la consulta

El ple de l'Ajuntament ha aprovat per unanimitat una declaració institucional amb el vot dels regidors de CiU, ERC-CAT, GISP, ISP-ICV-E i PSC

Redacció
03 de febrer del 2014
Ple de Sant Pere de Vilamajor Foto: Aj. Sant Pere de Vilamajor


L'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor davant l'anunci de la convocatòria d'una consulta per tal de decidir si la nació catalana vol esdevenir un Estat independent ha aprovat per unanimitat, en el ple celebrat el passat 30 de gener, una declaració institucional a través de la qual expressa la seva satisfacció per l'acord entre la majoria de les forces polítiques al Parlament que farà possible la celebració d'una consulta on el poble de Catalunya decidirà, de manera lliure i democràtica, el seu futur col·lectiu.

També manifesta el seu compromís amb la Generalitat i amb el Parlament de Catalunya, representants legítims del poble català, per tal que aquesta consulta sigui realitat. Així mateix es compromet a fer una crida a la ciutadania a què participi de manera activa, pacífica i en llibertat en aquest acte democràtic, decidint el seu destí.

Aquesta declaració institucional ha estat aprovada amb el vot favorable de la unanimitat dels regidors presents (4 de CiU, 2 d'ERC-RCAT, 1 del GISP, 1 d'ISP-ICV-E i 1 del PSC).