Cinc mesos de teatre, música i dansa a l'Ateneu de Sant Celoni

Entre els grups professionals, actuarà Gospelians&Gràcia, Blaumut, Camut Band, la Iaia amb Montserrat Carulla, i Enrique Telleria entre altres | L'edició d'enguany té la novetat de "Teatre i forquilla" amb la col·laboració de Sant Celoni Cuina

Redacció
31 de gener del 2014
Presentació de la Programació A l'Ateneu 2014. Foto: Jordi Purtí

Gospelians&Gràcia, un doble cor format per Gospelians de Girona i Cor Gospel Gràcia i més de 130 persones, obriran, el proper dissabte 8 de febrer, l'edició 2014 de "A l'Ateneu", una programació cultural de teatre música i dansa que s'allargarà fins el proper mes de juny. La presentació s'ha fet aquesta setmana a l'Ajuntament de Sant Celoni i tal com explica la regidora de Cultura, Júlia de la Encarnación, la finalitat és "omplir l'Ateneu de contingut i engrescar nous públics i apropar la cultura al ciutadà".

Al seu costat Karol Green, directora de Gospelians&Gràcia , veïna de Sant Esteve de Palautordera i també vinculada amb Sant Celoni on el doble cor va preparar  les actuacions als programa de TV3 Oh happy day, en ser el punt intermig entre Barcelona i Girona. La presentació de la programació també va tenir la presència de Vassil Lambrinov de Blaumut que el divendres 2 de maig portarà "El turista" i que a principis de gener va fer una estada d'una setmana a l'Ateneu per preparar la gira de concerts a teatres i auditoris "tot el que fem ara és gràcies al treball que hi vàrem fer. Actuar a l'Ateneu és com estar a casa".

A més d'aquestes dues actuacions també hi tenen cartell Camut Band, la Iaia amb Montserrat Carulla i Enrique Telleria, entre d'altres actuacions de producció local com La increïble història de Peter Pan de Rebrot Teatre, Germanes de Troca Teatre, Passem per Celowood de l'Escola de Dansa Esther Cortés i Ara i sempre, amb Els Atrevits de l'Esplai de la Gent Gran. A tot plegat s'hi ajunta la programació familiar iniciada fa pocs mesos i que ha aconseguit moure un nombrós públic. 
   
Teatre i forquilla, nova oferta cultural i gastronòmica
 
A més, aquest any l’Ajuntament i el col·lectiu Sant Celoni Cuina han engegat una nova iniciativa vinculada a la programació A l’Ateneu. Es tracta de "Teatre i forquilla", uns  packs que ofereixen la possibilitat de gaudir d’algun dels espectacles i al mateix temps anar a sopar a un dels restaurants del col·lectiu per un preu de 15 euros a les pizzeries o 20 euros a la resta d’establiments.
 
En aquest sentit, Joan Masó, en representació de Sant Celoni Cuina, va presentar Teatre i forquilla  com "una proposta que té molt recorregut i que se suma a l’oferta iniciada amb èxit amb la programació infantil”. Masó va agrair el suport "inestimable de l’Ajuntament al col·lectiu Sant Celoni Cuina que té menys d’un any de vida però moltes ganes de fer coses". Júlia de la Encarnación per la seva banda, va insistir en els bons resultats que es poden aconseguir amb "el treball conjunt entre el sector públic i privat, entre ajuntament i diferents sectors econòmics del municipi".
Arxivat a