Conveni de col·laboració a tres bandes per a la Gent Gran d’Arbúcies

pretén la realització, entre d'altres, d’activitats per promoció de la salut, noves tecnologies, xarxes socials i entorns 2.0.

Redacció
31 de gener del 2014
Signatura del conveni per a la gent gran Foto: Aj. Arbúcies

L’Associació de Gent Gran, la Fundació “la Caixa” i l’Ajuntament d’Arbúcies han signat un conveni de col·laboració per al desenvolupament de diferents programes i activitats adreçades a la gent gran del municipi. Un conveni que pretén la realització d’activitats per promoció de la salut de les persones grans; activitats relacionades amb les noves tecnologies, xarxes socials i entorns 2.0; programes de voluntariat de persones grans i de les entitats de l’entorn.

La Fundació "la Caixa" es farà càrrec del manteniment dels equips informàtics i de proporcionar els recursos i eines necessaris per dur a terme les activitats, per la seva part, l’Ajuntament cedirà els espais i els equipaments perquè es puguin realitzar les diferents accions. Pere Garriga, alcalde d’Arbúcies ha destacat que "la signatura de convenis d’aquest tipus és summament important per municipis com Arbúcies, així com la necessitat de tornar als programes de voluntariat que en una societat en crisi, on els recursos són escassos, l’ajuda, la solidaritat i la voluntat dels altres cobra una importància cabdal per al sosteniment de les estructures socials i que en època de bonança econòmica s’havia diluït". Des de l’Associació de Gent Gran, el seu president Lluís Danís veu amb bons ulls la signatura del conveni i agraeix a totes les parts l’interès mostrat i entén que és una bona manera de fer i promocionar activitats per a la gent gran en una època en que els recursos de les administracions i entitats son escassos.

La col·laboració en aquest conveni s’allargarà fins al 31 de desembre de 2015 però amb la possibilitat de que tingui continuïtat més enllà d’aquesta data.
Arxivat a