Els veïns del Baix Montseny tenen poques opcions per poder anar al cinema

Si finalment tanquen els cinemes Laurent de Blanes les opcions són Sant Celoni (només el cap de setmana), Granollers, Mataró, Platja d'Aro i Girona

Redacció
29 de gener del 2014
Taquilla Ocine de sant Celoni tancada Foto: Jordi Purtí

Els veïns del Baix Montseny cada vegada ho tenen més difícil per poder anar al cinemea. Avui s'ha sabut que les multisales Laurent de Blanes, oficialment tancades per obres, probablement no tornin a obrir i, per tant les persionades s'hagin abaixat definitivament. Si dinalment es confiorma aquesta circumstància, tota la comarca de la Selva es quedarà sense cinema i afectarà d'una manera directe els veïns dels municipis baixmontsenyencs d'Hostalric i Arbúcies que hi tenien tirada.

Al possible tancament dels cinemes Laurent de Blanes cal afegir-hi la situació que es viu a les multisales Ocine de l'Altrium de Sant Celoni que, des de fa alguns mesos, tal com va publicar BaixMontseny.info , només obren els cap de setmana per falta de públic . és clar, doncs, que les opcions d'anar al cinema cada vegada són més limitades.

Les úniques opcions properes que els quedaran als veïns dels diferents municipis del Baix Montseny són Sant Celoni -només el cap de setmana, Granollers, Mataró, Platja d'Aro o Girona.