Sant Antoni de Vilamajor s'adhereix al Programa Joves per a l'Ocupació

El Programa combinarà la formació professional amb les accions d’orientació, tutorització i seguiment individualitzat, així com l’adquisició d’experiència professional en empreses.

Redacció
28 de gener del 2014
Casal Sociocultural de Sant Antoni de Vilamajor Foto: Aj. Sant Antoni de Vilamajor

L’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor s’ha adherit al Programa Joves per a l’ocupació que ha engegat el Consell Comarcal del Vallès Oriental amb l’objetiu de millorar l’ocupabilitat de les persones joves, proporcionant-les una qualificació i unes competències professionals suficients que els permetin inserir-se al mercat laboral.
 
El Programa combinarà la formació professional amb les accions d’orientació, tutorització i seguiment individualitzat, així com l’adquisició d’experiència professional en empreses. La formació professional consisteix en oferir un curs de "Call-center. Activitats de venda" de 340 hores i una vegada finalitzat hi ha la possibilitat de pràctiques no remunerades (80 hores) i la possibilitat de contracte laboral de formació. L’inici del curs està previst el març 2014 i s’ofereixen beques i ajuts de transport.
 
Els participants han de ser joves desocupats d’entre 16 i 24 anys amb el Graduat en Educació Secundària (GES) i que estiguin inscrits a l'Oficina de Treball com a demandants d’ocupació.
 
L’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor col·laborarà en la tutorització dels joves de Sant Antoni de Vilamajor al llarg de tot el programa, oferint assessorament, motivació, orientació i informació així com definint un itinerari formatiu i ocupacional pel jove participant, amb tècniques de recerca de feina i acompanyament a la inserció.
 
Per a més informació us podeu adreçar al Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ubicat al Casal Sociocultural Escoles Velles els dimecres de 9 a 14 h.