1 de 10

Els alcaldes de Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor reclamen la millora del pas de la Farinera

D'acord amb el projecte, l'obra suposarà una inversió de 172.785,82 euros

per NacióBaixMontseny, Sant Pere de Vilamajor | 27 de gener de 2014 a les 16:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de gener de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Al centre de la imatge Martí Artalejo i Maria Lluïsa Berdala. A la dreta José Orive i a l'esquerra Jordi Souto. Foto: Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor.

L'alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor, Maria Lluïsa Berdala, i l'alcalde de Sant Antoni de Vilamajor, Martí Artalejo, han expressat al president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, José Orive, i al director general d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya, Jordi Souto, la necessitat de millorar el pas de la Farinera, l'entrada als barris de Can Vila, Can Ram i Vallserena, aquest any 2014. L'alcaldessa i l'alcalde van aprofitar la presència d'Orive i Souto en la inauguració de la nova connexió del Camí de Sanata, entre Can Ram i la C-251.

D'acord amb el projecte, l'obra suposarà una inversió de 172.785,82 euros, per la qual s’ha demanat una subvenció de 100.000 euros a través del Consell Comarcal com a obra mancomunada entre ambdós municipis a través del programa PUOSC 2013-2017 (Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya) de la Generalitat de Catalunya. La resta de l’import no subvencionat anirà a càrrec per parts iguals per als dos ajuntaments.
 
El projecte contempla reformar i ampliar la calçada del camí en el tram que va des del carrer del Camp del Puig fins al pont de la riera de Vallserena. A més, també es preveu urbanitzar una vorera d'una amplada d'uns 2 metres que permeti el pas segur per aquelles persones que es desplacen a peu fins al nucli urbà de Sant Antoni.
Participació