Els alcaldes de Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor reclamen la millora del pas de la Farinera

D'acord amb el projecte, l'obra suposarà una inversió de 172.785,82 euros

Redacció
27 de gener del 2014
Al centre de la imatge Martí Artalejo i Maria Lluïsa Berdala. A la dreta José Orive i a l'esquerra Jordi Souto. Foto: Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor.

L'alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor, Maria Lluïsa Berdala, i l'alcalde de Sant Antoni de Vilamajor, Martí Artalejo, han expressat al president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, José Orive, i al director general d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya, Jordi Souto, la necessitat de millorar el pas de la Farinera, l'entrada als barris de Can Vila, Can Ram i Vallserena, aquest any 2014. L'alcaldessa i l'alcalde van aprofitar la presència d'Orive i Souto en la inauguració de la nova connexió del Camí de Sanata, entre Can Ram i la C-251.

D'acord amb el projecte, l'obra suposarà una inversió de 172.785,82 euros, per la qual s’ha demanat una subvenció de 100.000 euros a través del Consell Comarcal com a obra mancomunada entre ambdós municipis a través del programa PUOSC 2013-2017 (Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya) de la Generalitat de Catalunya. La resta de l’import no subvencionat anirà a càrrec per parts iguals per als dos ajuntaments.
 
El projecte contempla reformar i ampliar la calçada del camí en el tram que va des del carrer del Camp del Puig fins al pont de la riera de Vallserena. A més, també es preveu urbanitzar una vorera d'una amplada d'uns 2 metres que permeti el pas segur per aquelles persones que es desplacen a peu fins al nucli urbà de Sant Antoni.