Diversos regidors i simpatitzants del PSC al Baix Montseny signen el manifest a favor del referèndum

Entre els signants hi ha tres regidors socialistes de l'Ajuntament de Sant Celoni. També hi ha signants de Santa Maria de Palautoredera, Llinars del Vallès i Hostalric.

Redacció
20 de gener del 2014
El nombre de militants del Vallès Oriental que han signat el manifest del sector més catalanista del PSC a favor de celebrar un referèndum continua creixent. El document favorable a les tesis dels diputats crítics Geli, Elena i Ventura, que està penjat a Internet des de dijous i que advoca "pel redreçament de l'espai socialista" i "la construcció d'una alternativa catalana d'esquerres", acumula 1.500 adhesions. I entre els signants hi ha una desena de militants i simpatitzants del Baix Montseny.

De Sant Celoni és d'on hi ha més adhesions, entre les quals hi destaca la de tres regidors com Magalí Miracle, Jaume Tardy i el cessat de funcions Josep Manel Bueno. També hi donen suport Josep Arenas Serra, Jordi Arenas Vilà, Miguel Vega, Andreu Arenas Montané, Jaume Arnao, Antonio Pérez Cejas i Jordi Sanuy. A la llista també hi ha adhesions de Santa Maria de Palautordera com la de Raül Casado (exregidor del PSC a l'Ajuntament de Sant Celoni i de Josep Maria Campdepedrós. La llista es completa amb Josep Mas Tuset d'Hostalric i Jordi Sobrequés de Llinars del Vallès.