L’Ajuntament de Breda posa en marxa un servei de suport a les persones emprenedores

Redacció
18 de gener del 2014
Ajuntament de Breda Foto: DBM

A principis d’aquest any 2014 l’Ajuntament de Breda ha posat en marxa el  Servei de Creació d’empreses, amb l’objectiu de donar suport a les persones emprenedores del municipi que es plantegin tirar endavant un projecte de negoci.
 
Aquest servei, que s’ofereix en col·laboració amb el Consell Comarcal de la selva en el marc de la Xarxa Emprèn-Empresa La Selva, s’estructura en tutories individualitzades amb l’emprenedor, en el qual se l’ajuda a analitzar si la idea de negoci és viable, tenint en compte els aspectes clau que s’han de valorar a l’hora de posar en marxa un projecte d’autoocupació.
 
En aquestes sessions es treballen aspectes com el pla de màrqueting, el pla d’organització o el pla financer de la futura empresa. A més, també s’orienta sobre els tràmits necessaris per donar-se d’alta, s’informa de les ajudes i subvencions existents, i s’ajuda l’emprenedor a accedir al finançament necessari per poder iniciar l’activitat.
 
Els assessoraments s’ofereixen des de l’Espai Jove per part de tècnics especialitzats en la gestió empresarial. Per poder-hi accedir, només cal telefonar a l’Ajuntament al telèfon 972 87 00 12 i demanar hora.