25 anys del Till-Tall grup de teatre de Llinars del Vallès

Dintre dels actes commemoratius aquest cap de setmana representaran l'obra "Hamlet per Nadal"

Redacció
17 de gener del 2014
Una escena de Luz Difusa, representada l'any passat Foto: Estudi Eni

La celebració del 25è aniversari del Till-Tall teatre de Llinars del Vallès continua aquest cap de setmana dos nous plats forts. Per una banda la representació de l'obra de teatre  "Hamlet per Nadal", adaptada per Reyes Barragán de la pel·lícula "In the bleak midwinter", de Kenneth Branang. Una comèdia sobre el món del teatre i l'ofici d'actor. L'obra es representarà al Cinema-teatre de Llinars demà dissabte a partir de les 10 del vespre i diumenge 19 de gener a les 6 de la tarda. També es representarà diumnege 26 de gener a les 6 de la tarda.

A més, qui assisteixi a la representació de l'obra en el vestíbul del Cinema- teatre podran veure una petita exposició dels cartells que els alumnes de l'Estudi de pintura Glòria Izquierdo han proposat per a l'obra "Hamlet per Nadal".

L'activitat seguirà la setmana vinent amb la presentació del llibre, el dissabte 25 de gener, amb la presentació del llibre "Till-Tall grup de teatre 25 anys". L'acte tindrà lloc a Can Lletres i es farà un recorregut  per les activitats teatral i culturals del grup de teatre Till-Tall al llarg de la seva  trajectòria. La presentació anirà a càrrec de l'escriptor de Santa Maria de Palautordera, Victor del Árbol, amic del grup de teatre.

Llarga trajectòria

El grup va fer 25 anys el 13 de març de 2013. Till-Tall va començar a caminar l'any 1988, després que un grup de joves iniciats en el teatre parroquial fent pastorets i pessebres vivents van voler fer un teatre diferent, experimentar noves idees i donar sortida a la creativitat pròpia de la gent de la faràndula. Des de llavors no han parat i han representat c omèdies tronades, obres de Shakespeare, espectacles de carrer, recitals poètics, concursos, drames de Tennessee Williams, Veniu a mi, la nostra Passió que ara per ara és l’única que es representa en el Vallès Oriental. En motiu del 25è aniversari l'any passat ja van intensificar la seva activitat portant a terme obres com Luz difusa de Vicente García Campo.