L'Ajuntament de Sant Celoni llogarà dos pisos més del programa Lloguer Segur

Es destinen a finalitats socials per a persones amb risc d'exclusió social, desnonades o amb necessitats específiques greus

Redacció
13 de gener del 2014
Un pis buit a Sant Celoni
Un pis buit a Sant Celoni | Aj. Sant Celoni
Amb aquests dos nous pisos l?Ajuntament ja haurà llogat sis pisos destinats a finalitats socials. Foto: Aj. Sant Celoni

L'Ajuntament de Sant Celoni llogarà dos nous habitatges dins el programa Lloguer Segur i els posarà a disposició dels Serveis socials municipals com a borsa d'habitatge assequible per a persones amb risc d'exclusió social, desnonades o amb necessitats específiques greus.

En el marc d'aquest programa, a finals de novembre, l'Ajuntament ja va assignar quatre pisos a diverses famílies del municipi beneficiàries d'Habitatge d'inclusió (tres al nucli urbà de Sant Celoni i un al nucli urbà de la Batllòria).

Per a la provisió d'habitatges, l'Ajuntament fa un procés de contractació obert a tots els propietaris de cara a poder llogar els habitatges amb les condicions més avantatjoses. Els habitatges han de complir un seguit de requisits entre els quals, un lloguer anual màxim de 3.000 euros. El termini de presentació d'ofertes s'acaba el 27 de gener.

Per la seva banda, Lloguer Segur ofereix als propietaris garantia de cobrament, amb la seguretat que ofereix el fet de llogar l'habitatge directament a l'Ajuntament; ús adequat i pacífic de l'habitatge, amb  el seguiment continuat per part dels Serveis Socials de la unitat de convivència allotjada que haurà de complir el programa social pactat i contractació per part de l'Ajuntament d'assegurances multirisc.

Arxivat a